Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirppis

Risto Räppääjä ja pullistelija

Tervetuloa myymään tarpeettomat lastenvaatteet ja -tarvikkeet sekä tekemään löytöjä Mammojen kevätkirppikselle Kerholaan sunnuntaina 8.4.2018 klo 10-12.
.
Myyntimaksu on yhdistyksen jäseniltä 5€ ja muilta myyjiltä 10€.
Ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 18.3.2018. Paikkavaraukset VAIN Mammojen verkkosivuilta (www.nokianmammat.net) löytyvän lomakkeen kautta 18.3. alkaen. Ilmoittautumiset ovat sitovia! Varauksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi ja ilmoituksen myyntipaikasta.
.
Myyntipaikat arvotaan paikan päällä heti, kun pöydät on saatu aseteltua paikoilleen. Pöydän sijaintiin ei voi vaikuttaa etukäteen. (Mikäli haluat vierekkäisen paikan kaverin kanssa, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokentässä.) Myyjiä pyydetään tulemaan paikalle klo 8:30, jolloin siirretään pöydät ja arvotaan paikat. Tämän jälkeen on aikaa laittaa oma kirppispöytä myyntikuntoon. Klo 12 jälkeen myyjillä on puoli tuntia aikaa siivota oma paikka. Toivomme kaikkien auttavan myös pöytien siirrossa takaisin.
.
Paikalla on jälleen myös buffet, josta voit ostaa herkkuja myös kotiin viemisiksi. Herkuttelun ja kirpputoripöytien kiertelyn lisäksi pääset yhdistyksen esittelypöydässä tutustumaan Nokian Mammat ry:n toimintaan ja liittymään halutessasi jäseneksi. Voit liittyä jäseneksi myös ennen kirppistä Mammojen verkkosivujen kautta http://www.nokianmammat.net/content/liity-mammoihin-0

Lisätietoja: Facebook tapahtuma

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta