Reppuli - pienelle joka päivä on suuri seikkailu

Reppuli yhteisöpalvelussa etsitään parasta lapselle sinun paikkakunnallasi. Haluamme löytää kanssasi parhaat vinkit lapsiperheille ja tuoda iloa lasten arkeen ja juhlaan.

Kutsumme sinut mukaan

Kaikki vanhemmat, yhdistykset, yritykset ja muut lasten asioista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita kertomaan vinkkinsä lapsiperheille. Moni kiva asia voi jäädä omasta kotikunnasta huomaamatta arjen kiireessä. Kerro vinkkisi kaikkien lasten iloksi!

Reppulin oma - kahden isän - toimitus kerää itse vinkkejä nyt erityisesti Tampereella ja sen lähikunnissa. Tampere nimittäin on meille itsellemme tutuin paikka puuhastella lasten kanssa. Mistä paikkakunnalta sinä tietäisit eniten kivoja vinkkejä lapsiperheille?

Kerro mielipiteesi ja äänestä suosikkejasi

Etsimme parhaita vinkkejä leikkimielisillä äänestyskilpailuilla. Mikä on sinun paikkakuntasi hauskin leikkipuisto, lapsiystävällisin ravintola, paras synttäripaikka tai mikä on kivointa luettavaa sadepäivänä? Vinkkien antamisen ilon lisäksi - kaikki vinkkien antajat ja kilpailuäänestyksiin osallistujat voivat voittaa Reppulin kuukausiarvonnoissamme kivoja palkintoja.

Voita tykkäämäsi vinkit

Reppulista löytyy useita hienoja yritysten tuotevinkkejä, joita arvotaan kaikkien niistä tykänneiden rekisteröityneiden käyttäjien kesken. Ja jos jotain hyvää vinkkiä ei vielä löydy - lisää se mukaan kaikkien iloksi mukaan! Pyrimme myös tuomaan arvottavaksi käyttäjien itse lisäämät suositut tuotevinkit kaikkien niistä kiinnostuneiden kesken (katso esim. Reppulissa vanhempien vinkit voittavat – aidon kokoinen Kaja arvotaan nyt tykkääjilleen.

Made by isät

Reppulin on kehittänyt kaksi pienten lasten isää – Jani Halmetoja (6v. ja 9v. pojat) ja Samu Tuomisto (2v. ja 6v. tytöt). He kehittivät palvelun, jossa he voivat yhdessä muiden vanhempien ja alan yritysten kanssa löytää nopeasti hauskaa tekemistä lapsilleen.

Lapsuus on elämänvaihe, joka seuraa ihmistä läpi koko elämän. Vanhempina haluamme tarjota lapsillemme onnellisen ja turvallisen lapsuuden – jo odotusajasta lähtien. Teemme arjen kiireissä jatkuvasti pieniä ja isoja tärkeitä valintoja. Yhdessä omista onnistumisista kertomalla löydämme parhaat valinnat ja teemme lastemme elämästä parempaa tänään – ja huomenna.

Hyödynnämme Reppuli.com-yhteisöpalvelun kehittämisessä vahvaa media- ja teknologiaosaamistamme. Palvelun käyttö on kuluttajille ilmaista, yrityksille palvelu on maksullinen. Palvelua kehittää ja ylläpitää tarkoitukseen perustamamme startup-yritys Sagaboost Oy, ”Reppuli” on palvelun nimeksi rekisteröity tavaramerkki.

Rakennamme palvelua kestävälle pohjalle, joka kasvaa palvelua käyttävien vanhempien ja heidän lastensa tarpeiden mukana.

Tule mukaan etsimään parasta lapselle

Olet lämpimästi tervetullut rekisteröitymään palvelun käyttäjäksi!

Haluamme kehittää palvelua jatkuvasti paremmaksi. Olemme erittäin kiitollisia, jos kerrot meille, jos jokin palvelussa ei toimi tai jos sinulla on ajatuksia siitä, miten sitä voisi kehittää.

Terveisin,
Jani & Samu

- Reppuli.com / Sagaboost Oy