Mikä on Reppuli parasta lapselle?

Reppuli parasta lapselle-yhteisöpalvelussa etsitään parasta lapselle – yhdessä suomalaisten lasten vanhempien ja yritysten kanssa.

Joka sadas äiti tai isä voittaa mistä tykkää

Reppuliin listatut tuotteet arvotaan 100 ensimmäisen tykkääjänsä kesken, ja suositut tuotteet arvotaan uudelleen.

Upeat tuotteet esille lasten vanhemmille

Reppulissa yhteistyökumppanit, lastenvaate ja lastentarvikeyritykset, saavat omat tuotteensa kiinnostavalla tavalla esille pienten lasten vanhemmille.

Jos jotain tuotetta ei vielä löydy palvelusta - lisää se sinne itse!

Kerro tuotevinkkisi! Jos lisäämästäsi tuotteesta tykätään palvelussa sata kertaa, Reppuli tekee parhaansa tuodakseen tuotevinkkisi arvottavaksi sinun ja kaikkien muiden siitä tykänneiden kesken.

Made by isät

Reppulin on kehittänyt kaksi pienten lasten isää – Jani Halmetoja (5v. ja 8v. pojat) ja Samu Tuomisto (1v. ja 5v. tytöt). He kehittivät palvelun, jossa he voivat yhdessä muiden vanhempien ja alan yritysten kanssa löytää nopeasti parasta lapselle.

Lapsuus on elämänvaihe, joka seuraa ihmistä läpi koko elämän. Vanhempina haluamme tarjota lapsillemme onnellisen ja turvallisen lapsuuden – jo odotusajasta lähtien. Teemme arjen kiireissä jatkuvasti pieniä ja isoja tärkeitä valintoja. Yhdessä omista onnistumisista kertomalla löydämme parhaat valinnat ja teemme lastemme elämästä parempaa tänään – ja huomenna.

Hyödynnämme Reppuli.com-yhteisöpalvelun kehittämisessä vahvaa media- ja teknologiaosaamistamme. Palvelun käyttö on kuluttajille ilmaista, yrityksille palvelu on maksullinen. Palvelua kehittää ja ylläpitää tarkoitukseen perustamamme startup-yritys Sagaboost Oy, ”Reppuli” on palvelun nimeksi rekisteröity tavaramerkki.

Rakennamme palvelua kestävälle pohjalle, joka kasvaa palvelua käyttävien vanhempien ja heidän lastensa tarpeiden mukana.

Tule mukaan etsimään parasta lapselle

Olet lämpimästi tervetullut rekisteröitymään palvelun käyttäjäksi!

Haluamme kehittää palvelua jatkuvasti paremmaksi. Olemme erittäin kiitollisia, jos kerrot meille, jos jokin palvelussa ei toimi tai jos sinulla on ajatuksia siitä, miten sitä voisi kehittää.

Terveisin,
Jani & Samu

- Reppuli.com / Sagaboost Oy