Tunne rintasi: rintojen omatarkkailun opastus

Risto Räppääjä ja pullistelija

Maaliskuun imetystukiryhmän tapaamisen teemana on rintojen omatarkkailu. Tunne rintasi ry:stä saamme paikalle kouluttajan, joka opastaa tärkeässä aiheessa. Opastuksen jälkeen varaamme aikaa myös imetystuelle.
Tänne tapaamiseen kannattaa siis nyt oikeasti tuoda mukanaan äidit, anopit, ystävät, kummit, kaimat, naapurit... :)

Kotkan imetystukiryhmä on Imetyksen tuki ry:n vertaistukiryhmä. Tarjoamme tukea ja tietoa vertaistukihengessä ja autamme sinua tekemään imetyskokemuksestasi sinun ja lapsesi kaltaisen. Ryhmää ohjaavat koulutetut tukiäidit, joilla on omakohtaista ja opiskelemalla hankittua tietoa imetyksestä ja sen erityiskysymyksistä.

Karhulassa ryhmä kokoontuu kuukauden neljäs maanantai Kymin nuorisotila Boksissa (osoitteessa Karhulantie 31, 48600 Kotka) klo 17:30.

Illat pohjautuvat kävijöiden toiveisiin ja kysymyksiin. Tarjolla on vapaaehtoista maksua vastaan pientä purtavaa ja teetä.

Olet tervetullut imetystaipaleen jokaisessa vaiheessa, raskaana ollessa, vauvan ja isompien lasten tai vaikka puolison/tukihenkilön/läheisen kanssa. Ryhmässä voit keskustella kaikista imetykseen ja lapsiperhe-elämään liittyvistä asioista ja saat tarvittaessa tukea myös imetyksen pulmatilanteisiin.

Tapaamisten välillä meidät tavoittaa sähköpostilla ja Facebookin kautta. Älä epäröi ottaa yhteyttä :)

Ryhmän sähköpostiosoite:
kotka@imetys.fi

Ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/kotkaitu

Ryhmänvetäjät:
Laura Huikko
Heidi Mäkinen
Tanja Siekkinen
Tanja Taipale
Elina Kahila

Lisätietoja: Facebook tapahtuma

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta

Teemat