Voita laatua Lappi Kids välikausimallistosta!

kuvaus

Pidätkö laadukkaista suomalaisista lastenvaatteista? Arvomme kesällä joka kuukausi vaatepalkintoja kaikkien Lappi Kids välikausi 2016-mallistosta tykänneiden / sitä kommentoineiden kesken. Juhannusarvonnan pääpalkintona upea asukokonaisuus (välikausimalliston takki, housut ja hattu), heinäkuussa ja elokuussa upeat takit.

Osallistu heti

SÄÄNNÖT

Palkinnot: Arvomme joka kesäkuukausi vaatepalkintoja kaikkien Lappi Kids välikausi 2016-mallistosta tykänneiden / sitä kommentoineiden kesken. Juhannusarvonnan pääpalkintona välikausimalliston asukokonaisuus - upea takki, kestävät housut ja lämmin hattu, heinäkuussa ja elokuussa upeat takit.

    Pääpalkinnot:
  1. Juhannusarvonta: 1 x viileään kesään sopiva asukokonaisuus Lappi Kids välikausimallistosta. Asukokonaisuus sisältää ripstop-kankaisen välikausitakin (valinnan mukaan Naava lasten välikausitakki tai Kanerva lasten välikausitakki), välikausihousut ja välikausipuuvillapipon. Voittajan valitsemat koot ja värit. Kesätakki vanuton ja housut ilman lisävanua.
  2. Heinäkuun arvonta: 1 x ripstop-kankainen välikausitakki (Naava lasten välikausitakki tai Kanerva lasten välikausitakki). Voittajan valitsema malli, koko ja väri. Takki vanuton.
  3. Elokuun arvonta: 1 x ripstop-kankainen välikausitakki (Naava lasten välikausitakki tai Kanerva lasten välikausitakki). Voittajan valitsema malli, koko ja väri. Takki vanuton.

Kilpailuaika: 17.5.2016 - 24.8.2016. Arvonnat kesä-, heinä- ja elokuussa kaikkien 24.6.2016 (juhannusaatto), 24.7.2016 ja 24.8.2016 klo 23:59 mennessä osallistuneiden kesken.

Osallistuminen: Tykkää ja/tai kommentoi tavaroita Lappi Kids Välikausimallisto 2016:sta kilpailuaikana.

Voittaja: Pääpalkinnot arvotaan kilpailun sääntöjen mukaisten osallistujien kesken kunkin arvontakuukauden loppuun mennessä.

Voittajien nimet ja asuinpaikat voidaan julkaista kilpailun järjestäjien nettipalveluissa ja muissa valituissa medioissa kuten Facebook-sivuilla.

Voittajille ilmoitetaan voitostaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, tai voittaja ei ilmoita yhteystietoja järjestäjälle, tai hän ei muuten ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa voitostaan kertovan sähköpostiviestin lähettämisestä oikeus palkintoon evätään ja järjestäjällä on oikeus käyttää tätä palkintoa haluamallaan tavalla (esim. uudessa arvonnassa).

Palkinto tulee lunastaa kahden kuukauden sisällä arvonnan järjestämisestä. Mikäli palkintotuotetta ei ole enää palkinnon lunastamishetkellä saatavilla, järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa palkinnon toiseksi arvoltaan vastaavaksi tuotteeksi.

Palkinto toimitetaan kotimaahan, kotimaan pakettiautomaattiin tai se on noudettavissa Lappi Kids Lahdesta myymälästä.

Arvontakilpailun järjestäjä: Lappi Kids ja Reppuli.com. Palkinnot kilpailuarvontaan tarjoaa ja toimittaa Lappi Kids, arvontakilpailun toteuttaa Reppuli.com.