Uusi Reppuli avattu - joka sadas voittaa mistä tykkää

kuvaus

Tällaista palvelua ei ole toista! Runsaasti upeita tuotteita - lastenvaatteita, leluja, pelejä ym. yhteistyökumppaneilta ja jokainen tuote arvotaan sadan ensimmäisen tykkääjänsä kesken ja sitten uudelleen! Sydämellisesti tervetuloa etsimään parasta lapselle!

Joka sadas voittaa mistä tykkää!

Nyt Reppuliin listatut tuotteet arvotaan 100 ensimmäisen tykkääjänsä kesken, ja suositut tuotteet arvotaan uudelleen. Kertomalla tuotearvonnasta ystävillesi, voit nopeuttaa tykkäämäsi tuotteenarvonnan käynnistymistä.

Kannattaa vinkkaa myös kaikille pienten äiteille, isille, tädeille, sedille, isovanhemmille, kummeille ja muille lasten ystäville!

Jos jotain tuotetta ei vielä löydy palvelusta – lisää se sinne itse

Kerro tuotevinkkisi lapsiperheille! Jos käyttäjän lisäämästä tuotteesta tykätään palvelussa sata kertaa, Reppuli tekee parhaansa tuodakseen sen arvottavaksi tuotevinkin antaneen ja kaikkien muiden siitä tykänneiden kesken.

Made by isät

Reppulin on kehittänyt kaksi pienten lasten isää – Jani Halmetoja (5v. ja 8v. pojat) ja Samu Tuomisto (1v. ja 5v. tytöt). He kehittivät palvelun, jossa he voivat yhdessä muiden vanhempien ja alan yritysten kanssa löytää nopeasti parasta lapselle.

Reppulissa etsitään parasta lapselle – yhdessä suomalaisten lasten vanhempien ja yritysten kanssa. Palvelu on mainosrahoitteinen, mutta sen tuotearviot perustuvat käyttäjien antamaan palautteeseen.

Yhdessä omista onnistumisista kertomalla löydämme parhaat valinnat ja teemme lastemme elämästä parempaa tänään – ja huomenna

Reppuli.com – parasta lapselle

Heti julkaisuhetkellä palvelussa on esillä runsaasti upeita laadukkaita tuotteita yhteistyökumppaneilta kuten Tevella, Satukustannus / Miina ja Manu, Lappi Kids, Hammaskeiju, 10tons, Tohvelisankari ja Anne Linnonmaa Ecobaby. Tuotearvonnat tuotteista tykänneiden kesken käynnistyvät heti palvelun julkaisuhetkestä lähtien - kun 100 tykkäystä kullekin tuotteelle aluksi täyttyy. Suositut tuotteet arvotaan tykkääjien kesken uudelleen.

Tule heti mukaan Reppuliin etsimään parasta lapselle!