Reppuli.com-yhteisöpalvelu lapsiperheille - tavaroiden valintaan ja hallintaan

kuvaus

Näe, mikä toimii lapsiperheen oikeassa elämässä, kerro omista kokemuksistasi, kommentoi ja tykkää toisten ratkaisuja. Tule mukaan ja tee nopeat ja varmat valinnat ja vinkkaa niistä myös muille!

Reppuli.com-palvelun keskiössä on "reppu", johon voi valita tavaroita kokonaisuudeksi jotain käyttötarkoitusta varten. Äitiyspakkaus on asiantuntijoiden kokoama reppu, joka sisältää perustarvikkeet ja -vaatteet vauvan ensimmäiseen ikävuoteen. Käyttäjät voivat luoda palvelussa omia reppuja haluamiinsa käyttötarkoituksiin. Oman repun avulla käyttäjä voi pyytää vinkkejä muilta vanhemmilta, hallita tavaroitaan ja kehittää ratkaisujaan lastensa muuttuvien tarpeiden mukana.

Reppuli.com-palvelua kehittää kaksi pienten lasten isää – Jani (4v. ja 7v. pojat) ja Samu (4kk ja 4v. tytöt). Uskomme ihmisten aitoihin käyttökokemuksiin ja haemme vanhemmuuden kysymyksiin vastauksia kuuntelemalla ihmisiä – ympärillämme, netissä ja sosiaalisessa mediassa.

Haluamme vahvistaa vanhempien vaikutusmahdollisuuksia luomalla vaikutuskanavan, jossa vanhemmat voivat kertoa onnistuneista valinnoistaan toisilleen ja löytää nopeasti ja varmasti parhaat tuotteet tarpeisiinsa.

Olet lämpimästi tervetullut rekisteröitymään palvelun käyttäjäksi! Haluamme muiden vanhempien kanssa kuulla sinun kokemuksistasi ja valinnoistasi!