Voita kesän kuumin rantasetti!

kuvaus

Haluaisitko kesän kuumimman rantaleikkisetin? Arvomme kesällä joka kuukausi yhden rantaleikkisetin (arvo 130 €) kaikkien siitä tykkäävien / sitä kommentoineiden kesken.

Osallistu heti

SÄÄNNÖT

Palkinnot: Arvomme joka kesäkuukausi (kesä-, heinä ja elokuu) yhden rantaleikkisetin (arvo 130 €) kaikkien siitä tykkäävien / sitä kommentoineiden kesken.

    Pääpalkinnot - yhteensä kolme rantaleikkisettiä:
  1. Juhannusarvonta: 1 x Uinti- ja rantatarvikkeet kesään!
  2. Heinäkuun hellearvonta: 1 x Uinti- ja rantatarvikkeet kesään!
  3. Elokuun uintiarvonta: 1 x Uinti- ja rantatarvikkeet kesään!

Kilpailuaika: 17.5.2016 - 24.8.2016. Arvonnat kesä-, heinä- ja elokuussa kaikkien 24.6.2016 (juhannusaatto), 24.7.2016 ja 24.8.2016 klo 23:59 mennessä osallistuneiden kesken.

Osallistuminen: Tykkää ja/tai kommentoi tavaroita Active Familyn rantaleikkisetistä kilpailuaikana.

Voittaja: Pääpalkinnot arvotaan kilpailun sääntöjen mukaisten osallistujien kesken kunkin arvontakuukauden loppuun mennessä.

Voittajien nimet ja asuinpaikat voidaan julkaista kilpailun järjestäjien nettipalveluissa ja muissa valituissa medioissa kuten Facebook-sivuilla.

Voittajille ilmoitetaan voitostaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, tai voittaja ei ilmoita yhteystietoja järjestäjälle, tai hän ei muuten ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa voitostaan kertovan sähköpostiviestin lähettämisestä oikeus palkintoon evätään ja järjestäjällä on oikeus käyttää tätä palkintoa haluamallaan tavalla (esim. uudessa arvonnassa).

Palkinto tulee lunastaa kahden kuukauden sisällä arvonnan järjestämisestä. Mikäli palkintotuotetta ei ole enää palkinnon lunastamishetkellä saatavilla, järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa palkinnon toiseksi arvoltaan vastaavaksi tuotteeksi.

Palkinto toimitetaan postitse kotimaahan tai se on noudettavissa Active Family myymälästä.

Arvontakilpailun järjestäjä: Active Family ja Reppuli.com. Palkinnot kilpailuarvontaan tarjoaa ja toimittaa Active Family, arvontakilpailun toteuttaa Reppuli.com.