Kuohu · Kangasalan uimahalli

Kommentoi

Hyvinvointia, iloa ja terveyttä koko perheelle. Kangasalan Uimahalli Kuohun avarissa ja valoisissa tiloissa rentoudut, kuntoilet ja pidät hauskaa lasten kanssa tai yksin.

Meillä uit itsesi kuntoon, karaistut kylmäaltaassa, vetreydyt monitoimialtaassa, heittäydyt välillä liukumäkeen ja hyppäät vaikkapa kierteellä kolmesta metristä. Lasten riemua ja hyvän olon palveluita.

Perheen pienimmät vesipedot nauttivat veden riemuista lastenaltaassa ja oppivat tärkeitä taitoja opetusaltaassa. Rentouttavan saunan ja virkistävien kuohujen lisäksi voit viettää herkullisen kiireettömän hetken kahvilassa. Voit yhdistää käyntiisi myös muita hyvän olon palveluita.

Kuohussa voi järjestää myös lasten ohjatut uimahallisynttärit. Kuohussa lapset pääsevät kavereineen nauttimaan vesileikeistä ja tietysti lastensynttäreille aina kuuluvista virvokkeista sekä herkuista!

Olemme räätälöineet kolme erilaista synttäripakettia (vesipeuhusynttärit, uimahyppysynttärit ja temppuratasynttärit), joista voit valita teille parhaiten sopivan synttäripaketin sekä tarjoiluvaihtoehdot.

Kuohu · Kangasalan uimahalli - info

www

Blogijuttuja aiheesta

Tapahtumia aiheeseen liittyen

Teemat

Lisännyt Samu Tuomisto.

Kuohu · Kangasalan uimahalli - kommentit (0)