Mobilian autokylä

Kommentoi

Mobilia on automuseo että tiemuseo, mikä konseptina on harvinainen - jopa kansainvälisesti. Museon lisäksi Mobila tarjoaa ympäristössään paljon katsottavaa ja koettavaa lapsille ja vanhemmille.

Mobilian Rahtarit-liikennepuisto tarjoaa 4–12-vuotiaille lapsille mahdollisuuden opetella oikeanlaista liikennekäyttäytymistä. Lapset voivat harjoitella ohjaajan opastuksella liikennesääntöjä niin jalankulkijoina kuin polkuautoilijoina. Liikennepuistossa on käytettävissä 10 polkuautoa. Autoja on sekä kevyen- että raskaanliikenteen puolelta.

Hyvä Kakku -hiekkatietyömaa on alle 4-vuotiaille tarkoitettu hiekkalaatikkoalue, jossa pääsee leipomaan hiekkakakkuja sekä huristelemaan leluautoilla tai kokeilemaan hiekkakaivuria.

Mobilian pihapiirissä Längelmäveden rannalla sijaitsee myös suuri ja monipuolinen leikkipuisto nykyaikaisine kiipeilytelineineen. Leikkipuistossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin kauniin maiseman äärellä.

Kesäkaudella pääsee nauttimaan viihtyisästä uimarannastamme. Lapsiystävällisellä uimarannalta on pukukopit. Lisäksi museon palvelut ovat uimarannan välittömässä läheisyydessä.

Mobiliasta voit lainata hauskoja ulkopelejä pelattavaksi pihapiirissämme. Ulkopelejä voi pyytää lainaksi asiakaspalvelustamme. Ulkopelit ovat käytettävissä myös esim. kokousryhmille. Pelivalikoimaan kuuluu petankki, hevosenkengän heitto sekä mölkky.

Koko perhe voi lähteä yhdessä luontopolulle Keisarinharjun maisemiin. Mobilia on rakentanut Keisarinharjun maastoon koko perheelle suunnatun luontopolun, johon kuuluu 20 luontoaiheista kysymysrastia