Alas Taikavirtaa, ensi-ilta

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Viettäessään kesälomaa maaseudulla mummonsa luona, löytää nuori Mitja yhtäkkiä itsensä maagisen Maitovirran rannalta. Taikavirran varrella sijaitsevassa satuvaltakunnassa vallitsee kiivas taistelu hyvän ja pahan välillä, ja kaikki ei aina tunnu olevan sitä miltä näyttää… Pian Mitja ajautuukin mitä uskomattomimpaan seikkailuun ja kohtaa matkallaan aina vain toinen toistaan ihmeellisempiä
tapahtumia ja otuksia - kävelevän taikatalon, puhuvan suden, Satakieli-ryövärin, Iivari Pahasilmän, kolmipäisen lohikäärmeen sekä hirvittävän Aa-aa -kissan! Sekä monta muuta!

Alas Taikavirtaa on Eduard Uspenskin samannimiseen jo klassikoksi muodostuneeseen lastenkirjaan perustuva taianomainen ja hauska koko perheen seikkailufantasia. Se kertoo mielikuvituksen voimasta ja tärkeydestä meidän jokaisen elämässä - sillä välillä meidän kaikkien tulee heittäytyä mielikuvitustemme vietäväksi ja matkata alas taikavirtaa.

Eduard Uspenski (s. 1937) on Venäjän tunnetuin lastenkirjailija.
Uspenskin lastenkirjoja on julkaistu yli kahdessakymmenessä maassa, erityisen suosittuja
ne ovat olleet Suomessa. Uspenskin tarinoissa yhdistyy perinteinen kansansatu ja ironinen näkemys nykyelämästä. Teoksille on ominaista myös lämmin huumori. Uspenskin tuotanto sisältää lastenkirjojen ohella myös runokokoelmia ja näytelmiä.

ROOLEISSA Suvi-Maaria Virta, Minna Maaria Virtanen, Maria Karhapää, Markku Maasilta, Olli Haataja, Petteri Rantatalo, Seppo Timonen, Olli-Kalle Heimo sekä tanssijat P-K:n ammattiopiston tanssin koulutuksesta OHJAUS Aleksis Meaney, vierailija KOREOGRAFI Ari Numminen LAVASTUS Iris Routa PUKUSUUNNITTELU Soile Pajanen KESTO n. 2 t, sisältäen väliajan IKÄSUOSITUS n. 6-vuotiaasta ylöspäin ENSI-ILTA 28.4.2018 SUURI NÄYTTÄMÖ

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta

Teemat