Piipa Toivonen: Lasten kaupunki -työpaja päiväkodeille – Bravo! – kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterifestivaali Helsingissä

Piipa Toivonen: Lasten kaupunki -työpaja päiväkodeille – Bravo! – kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterifestivaali
Kommentoi


Jänis Talosen lasten kaupungissa lapset ovat taloja itse. Millainen talo olisit?

Kerrostalo, rivitalo, mökkeröinen, kenties palatsi? Raidallinen, ruudullinen, kukikas tai pilkullinen? Onko talossasi ovia, ikkunoita, kissanluukku? Heiluuko ikkunoissa verhot? Ehkä talo on keksijän talo, mutta mistä sen tietää? Osallistujat arvotaan ilmoittautuneiden joukosta. Ilmoittautuminen 1.2.–16.2. www.stoa.fi/fi/taidekasvatus Paikka: Stoan aula * * * Bravo! -festivaali 10.3.–18.3. Paperisammakoita ja pahvilaatikkoautoja! Hiiriä ja hiipiviä tiikereitä! Kananmunia ja glitterketsuppia! Lelusotilaita ja pieniä prinssejä! Bravo! – kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterifestivaali juhlii tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiviään. Festivaalin ohjelmassa on kahdeksan kansainvälistä esitystä sekä kaksi kotimaista ensi-iltaa. Esityksiä saapuu eri puolilta maailmaa: Israelista, Etelä-Koreasta, Belgiasta, Iso-Britanniasta, Tanskasta, Italiasta, Virosta ja Suomesta. Esitykset sekä runsas oheisohjelma valtaavat pääkaupunkiseudun kulttuuritalot 10.–18.3.2018. Tervetuloa mukaan juhlimaan!

Tulevat tilaisuudet (1)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta

Piipa Toivonen: Lasten kaupunki -työpaja päiväkodeille – Bravo! – kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterifestivaali - kommentit (0)

profile-image-of-writer
Lähetä