Lasten Musafestarit

Risto Räppääjä ja pullistelija
Kommentoi

Hyvän tuulen festarit Haukiputaan Jatulissa sunnuntaina 20.5. klo 16-18 koostuu kolmesta huikeasta ohjelmanumerosta.

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu viihdyttää sekä aikuisia, että lapsia. Nämä taitavat muusikot hallitsevat musiikilliset tyylilajit kalevalaisesta laulusta salsaan ja sottiisiin, jazzista reggaen rytmeihin. Huikean taidokkailla musiikkiesityksillään Ammuu on soittanut itsensä suoraan suomalaisten lasten ja aikuisten sydämiin.

Katti Matikaisen ja Nakkirakin hellyttävät hahmot tuntevat varmaan kaikki suomalaiset TV:n Pikku Kakkosesta! Katti Matikainen on toiminut mm. kalastajana, pelastajana, astronauttina, sirkustaiteilijana reportterina, sukeltajana norsunsaattajana, asuntoesittelijänä, oppaana, tässä oli vain muutama hahmo! Tähän soppaan kun heitetään vielä Nakkirakki niin SHOW on valmis!

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskiksen kanssa maanmainio klovni Dodo hämmästyttää ja kummastuttaa yleisöä hauskoilla ja hätkähdyttävillä tempuillaan? Yllättäen usein itsensäkin. Klovni Dodon esitys on metka pakkaus sanatonta ja visuaalista klovniteatteria. Sen keskeisiä elementtejä ovat lämmin komiikka, hienovireinen miimien ilmaisu sekä jongleeraus ja taikuus. Synpaattista Dodoa säestää sirkussävytteinen Loiskis-orkesteri! Tilaisuudessa voi nähdä myös Onni Oravan ja Apsi Apinan.

Tule kokemaan puolen Suomen huikea Lasten Musafestari!

Tulevat tilaisuudet (0)

Kohdevinkkejä tapahtumaan liittyen

Blogijuttuja aiheesta

Teemat