Roskakilpailu etenee: Angry birds, robotit ja ihanat naiset rannalla

RoskakilpailuRoskakilpailuun on osallistunut jo hienoja roskakokoelmia ja kekseliäitä hahmoja. Kilpailussa kaikki voittavat, ja siihen osallistuvat voivat ihailla omia ja muiden aikaansaannoksia – netissä tai ulkona liikkuessaan. Samalla jätteitä on siirtynyt yhteisestä ympäristöstä kilokaupalla roskiin.

Äänestä suosikkejasi

Tähän asti kilpailuun osallistuneet teokset ovat kaikki omalla tavallaan upeita. Ympäristöstä kerätyt roskat ovat löytäneet itselleen kuvauskohteena viimeisen käyttötarkoituksensa – kuvan ottamisen jälkeen ne on siirretty ympäristöstä roskiin.

Angry birds, Robotit ja Ihanat naiset rannalla

Angry birds, Robotit ja Ihanat naiset rannalla sekä muut hienot kollaasit. Katso kaikki kuvat ja äänestä suosikkejasi tykkäämällä niistä Facebook-galleriassa.

Tässä kilpailussa kaikki voittavat – oma ja lastesi ympäristö on kauniimpi, virkistävämpi ja turvallisempi ilman maassa lojuvia paperi-, muovi-, metalli- ja lasiroskia.
Kilpailuun osallistuvat teokset listataan nähtäville roskakilpailu-galleriaan. Pääpalkinnon saa eniten Facebook-”tykkäämisiä” kerännyt roskateos!

Osallistu roskakilpailuun

Roskakilpailun säännöt ovat yksinkertaiset:

  1. Luo teos julkiselta paikalta löytämistäsi roskista.
  2. Lähetä meille siitä itse ottamasi kuva (roskakilpailu@reppuli.com). Mainitse viestissäsi myös kuvanottopaikka ja nimesi – voit myös kuvailla teostasi haluamallasi tavalla. Lähettämällä kuvasi annat Reppuli.com:lle oikeuden julkaista ja käyttää sitä roskakilpailussa ja siihen liittyvissä jutuissa.
  3. Heitä/lajittele teoksesi sitten roskiin!

Osallistu! Kevään roskakilpailuun voit osallistua omalla teoksellasi 30. Huhtikuuta 2014 mennessä.

Pääpalkinto tulee olemaan voittajalle yllätys – ja vielä tänään sen sisältö on yllätys meille itsellemmekin! Tämän kilpailun vakavuus on kiinni siihen osallistujista tai osanottomuudesta. Haaste on pihapiirisi-, Suomen- ja maailmanlaajuinen – juuri niin vakava kuin sinä haluat.

Rannalla on mukava leikkiä ilman löytämiesi olutpullojen sirpaleita.

Rannalla on mukava leikkiä ilman löytämiesi olutpullojen sirpaleita.

Lue roskakilpailun tarkempi kuvaus kilpailun avaus-jutusta: Kevään roskakilpailussa ”suursuosikki” – kaikki osallistujat voittavat

2- ja 6-vuotiaitten tyttöjen isä.

Vastaa