Reppuli-info

Reppuli.com on blogi valintojen tekemisestä vauvojen, lasten ja vanhemmuuden lähtökohdista. Tavoitteena on löytää parasta lapsille ja heidän vanhemmilleen – jakaa kokemuksia ja tietoa hyvistä ja huonoista valinnoista lasten vanhemmille.

Kokemus ratkaisee
Hyvien valintojen tekeminen voi olla haastavaa ja aikaavievää. Kun nykymaailmassa vaihtoehdoista ja informaatiosta on runsaudenpulaa, on vaikea ”nähdä metsältä puita”. Mikä oikein olisi minulle parasta?

Uskomme, että lähtökohta parhaille valinnoille löytyy todellisista käyttökokemuksista. Samassa tilanteessa olleen tai olevan ystävän omakohtaisiin kokemuksiin perustuvista neuvoista on aina apua. Etsimme kysymyksiimme vastauksia kuuntelemalla ihmisiä – ympärillämme, netissä ja sosiaalisessa mediassa. Haluamme oppia sinun kokemuksistasi!

Reppuli.com-blogiin kirjoittavat miehet

  • Jani, 2- ja 5-vuotiaitten poikien isä.
  • Samu, 2-vuotiaan kaksikielisen tytön isä.

Mammablogi, joka ainakin nyt on pappablogi! Muiden isien tavoin olemme kohdanneet lapsiperheen elämässä monenlaisia valintatilanteita – lapsen hankinta vai ei, synnytykseen valmistautuminen ja synnytys, lapsen nimen päättäminen, lastentarvikkeiden, lastenvaatteiden hankkiminen, uusien roolien oppiminen, sairaan lapsen lääkitsemistavat jne. Elämä on valintojen tekemistä ja haluamme luonnollisesti löytää aina omiin tarpeisiimme ne parhaat valinnat!

Olemme erittäin kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta! Jos huomaat jutuissamme jotain mielenkiintoa tai virheitä – ota yhteyttä lähettämällä meille viestiä tai kommentoi suoraa blogiimme!

Nimi (pakollinen tieto)

Sähköposti (pakollinen tieto)

Aihe

Viesti