Äänestystulokset: Suosituimmat Onnikas-kestovaipat järjestyksessä

Äänestystulokset - Onnikas kestovaipat järjestyksessä.

Mitä mieltä kestoilijat ovat Onnikas-kestovaipoista? Etsimme parasta lapselle ja järjestimme äänestyskilpailun Onnikkaan kestovaipoista. Miten Onnikkaan kestosuosikit Sulo yövaippa ja Toivo pärjäsivät äänestyskilpailussa? Entä uutuus Usko kuorivaippa?

Onnikas on monelle kestoilijalle tuttu laadusta tinkimätön kestovaippavalmistaja. Onnikkaan vaipat tehdään käsityönä kokonaan Suomessa. Halusimme tietää mitä mieltä kestoilijat ovat niistä, mikä Onnikkaan vaipoista on kaikista suosituin? Järjestimme Onnikkaan kanssa äänestyskilpailun.

Äänestys tapahtui Onnikkaan kestoilurepussa, jossa kilpaili keskenään neljä käsityönä tehtyä vaippaa: Sulo yövaippa, Toivo taskuvaippa, Usko kuorivaippa ja Valtti yhdenkoon AIO. Yhteensä ääniä annettiin toista sataa. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan huomenna kilpailun kolme suosituinta vaippaa.

Seuraavassa äänestyksen tulokset ja käyttäjien kommentteja!

#4 Usko kuorivaippa

Usko-kuorivaippa/unitasku, Onnikas

Usko-kuorivaippa/unitasku, Onnikas.

Neljänneksi tässä äänestyksessä tuli Usko kuorivaippa. Uutuutena Uskoa ei vielä tunneta yhtä hyvin kuin Onnikkaan perinteisiä kestosuosikkeja, mutta huomioitiin kuitenkin positiivisesti.

Tämä on ihan paras uutuus! Vaippa ja kuori samassa – loistava! – Kaarina K

Vaippana Usko on monikäyttöinen ja se sopii kuoreksi yövaipan tai sisävaipan päälle. Siinä on myös tasku ja sitä voi käyttää taskuvaippana – imu asetetaan sisälle normaalin taskuvaipan tavoin. Vaippakuori sopii myös käytettäväksi sellaisenaan, minkä tahansa sisävaipan tai yövaipan päälle. Uskoa saa monella erilaisella kuosilla (kuvassa Kitarat-kuosi).

#3 Valtti yhdenkoon AIO

Valtti - yhdenkoon AIO, Onnikas

Valtti – yhdenkoon AIO, Onnikas.

Kolmanneksi äänestyksessä nousi Valtti yhdenkoon AIO. Yhdenkoon Valtti AIO (”All-in-One”) on helppokäyttöinen ja pitkäikäinen kestovaippa.

Onnikas Valtissa on kaikki yhdessä paketissa. Valtin koko on säädettävissä ja se sopii hyvin erikokoisille vauvoille (noin 5- 18 kg). Valttia saa monella erilaisella kuosilla (kuvassa Galaxy-kuosi).

#2 Toivo taskuvaippa

Toivo - taskuvaippa, Onnikas.

Toivo – taskuvaippa, Onnikas.

Toiseksi äänestyksessä nousi Toivo taskuvaippa. Toivo-taskuvaippa on kestosuosikki.

Meidän lemppareita Petite-koossa ja sivunepeillä. Istuvat loistavasti. Ovat niin kauniitakin kaiken lisäksi. – Hanna Vuorinen

Onnikas Toivon voi muuten myös muuttaa pese-ja pidä-helppovaipaksi hankkimalla vaippaan tuplapitkän imuläpän, joka napsautetaan nepeillä kiinni taskuvaipan neppeihin. Toivoa saa monella erilaisella kuosilla (kuvassa Lime-tähti-kuosi).

#1 Suosituin Onnikas on Sulo yövaippa!

Sulo yövaippa, Onnikas.

Sulo yövaippa, Onnikas.

Aina varma Sulo yövaippa piti äänestyksessä johtoa alusta pitäen. Voittaja ei ollut yllätys. Sulo yövaippa on ollut jo vuosia Onnikkaan tunnetuimpia tuotteita.

Erinomainen yövaippa, pitävät (villahousujen kanssa) ongelmitta aina koko yön! – Riikka B

Tämä on kyllä ihan mahtava yövaippa. Meillä on näitä kaksi S ja M -koot ja aina harmittaa jos ei ole illalla puhtaana vaan joutuu käyttämään jotain muuta. Tarvittaisiin pari lisää :) – Taru Öster

Parhaita yövaippoja, mitä meillä on ollut :-) – Tuittu

Itselleni (aloittelija) Sulo yövaippa oli muuten yksi ensimmäisiä koskaan vauvalle pukemiani kestovaippoja – sellainen löytyi nimittäin myös kestovaippayhdistyksen vaippalainaamon laatikosta. Meidän käytössä Sulo on toiminut myös aina luotettavasti.

Katso tulokset Onnikkaan kestoiluun repusta

Voit edelleen kommentoida Onnikkaan kestotuotteita Onnikas kestoiluun repusta.


Haluatko kuulla ensimmäisenä kiinnostavasta sisällöstä ja kilpailuista lapsiperheille?

Rekisteröidy Reppuliin   Rekisteröidy Reppuliin

2- ja 6-vuotiaitten tyttöjen isä.

Vastaa