Äitiyspakkaus-kilpailun voittaja: ”Peitemakuupussi! Ihanat pöllöt ja …”

Äitiyspakkauksen voittajan valinnatReppulin äänestyskilpailussa äitiyspakkauksen tavarat järjestettiin suosituimmuusjärjestykseen yli 6000 tykkäyksen ja parin sadan kommenttien avulla. Kaikkien osallistujien kesken arvottiin pääpalkinnoksi äitiyspakkauksen euroarvo (140€) lahjakorttina voittajan itsensä valitsemaan lastentarvikeliikkeeseen.

Jasminen valinnat

Äitiyspakkaus-äänestyskilpailun voittaja

Jasmine Vuorela

Pääpalkinnon voitti Jasmine Vuorela, 4-vuotiaan Matias-pojan äiti Kotkasta. Hän kertoi yllättyneensä iloisesti voitostaan.

Jasmine kertoi ottaneensa äitiyspakkauksen Matiaksen syntyessä (Äitiyspakkaus 2010) ja suosittelee sitä muillekin aloituspakkaukseksi. ”Samaa ei äitiysavustusrahalla saa”, hän totesi. Kysyttäessä hän myös kertoi, että jos saisi toisen lapsen, hän ottaisi äitiyspakkauksen myös uudelleen.

”Peitemakuupussi! Ihanat pöllöt ja fiksut kietaisubodyt”

Eniten Jasmin piti vuoden 2015 äitiyspakkauksen makuupussista. Hän piti sen väristä ja totesi aina tykänneensä äitiyspakkausten makuupusseista. Niin piti muuten moni muukin, sillä peitemakuupussi nousi äänestyskilpailun suosituimmaksi tavaraksi!

Muista äitiyspakkaus 2015:n tavaroista Jasmine nosti esiin kietaisubodyt, joita piti erityisen fiksuina – ja pöllökuosit, joihin ihastui. Jasmine kertoi, että hän lisäisi äitiyspakkaukseen niistäjän, jolla voi helpottaa flunssasta tukkoisen vauvan oloa.

Voittajan valinta 140€ lahjakortille

Jasminen Matias-poika täyttää sopivasti juuri viisi vuotta – ja Jasmine valitsi lahjakortilleen kaupaksi Reiman verkkokaupan. Jasminen tykkäämiä pöllökuoseja löytyi muuten äitiyspakkaus 2015:sta mm. juuri Reiman valmistamista talvihaalareista ja bodeista.

Mitä mieltä olet tulevasta Äitiyspakkaus 2016:sta?

Jasminella ei ollut vielä mielipidettä tulevasta uudesta äitiyspakkauksesta, mutta sanoi käyvänsä katsomassa Reppulin Äitiyspakkaus 2016 ennakkonäytöksen. Käy sinäkin!

Onnea paljon voittajalle ja kiitokset kaikille äänestyksessä mielipiteensä kertoineille osallistujille! Äänestyksen tulokset voit katsoa täältä: Vuoden 2015 äitiyspakkauksen 10 suosituinta tavaraa.

*****

2- ja 6-vuotiaitten tyttöjen isä.

Vastaa