Äitiyspakkaus 2016 ennakkonäytös: Vuoden eläin on…

Äitiyspakkaus 2016 – vuoden eläin

Mikä eläin hallitsee vuoden 2016 äitiyspakkauksen ilmettä? Taas pöllö kuten viime vuonna vai joku uusi yllättäjä? Lähestyimme vuoden 2016 äitiyspakkauksen ennakkonäytöstä eläinnäkökulmasta ja löysimme eläimen, joka esiintyy eniten uuden äitiyspakkausten kuoseissa!

Pöllöt ovat vähentyneet – muut metsäneläimet lisääntyneet

Äitiyspakkauksen ennakkonäytöksen mukaan eläinmaailma muuttuu uudessa äitiyspakkauksessa. Kun vuoden 2015 äitiyspakkausta hallitsivat pöllöt, niin nyt vaatteiden ja tavaroiden kuoseissa näkyy paljon myös uusia eläimiä.

Seuraavassa vuoden 2016 äitiyspakkauksessa TOP 3 eniten esiintyvää eläintä.

#3 Sammakko ja kilpikonna (molemmat esiintyvät yhdessä kuosissa)

Sekä sammakko että kilpikonna esiintyvät vuoden 2016 äitiyspakkauksen kuoseissa kerran. Tulevat vauvat voivat harjoitella ensimmäisiä potkujaan sammakko-potkuhousuissa. Kilpikonna taas tarjoaa vauvan vaatteille suojaa äitiyspakkauksen ruokalapun kuosissa.

#2 Pöllö ja ”eläin jonka oikeaa nimeä ei kerrota” (molemmat esiintyvät kahdessa kuosissa)

Pöllö kuolalapussa

Pöllö kuolalapussa Äitiyspakkaus 2015:ssa.

Pöllö on sammakon tavoin saanut myös omat potkuhousunsa. Pöllö jatkaa elämäänsä kuolalapussa vuoden 2015 äitiyspakkauksen tapaan. Näin pöllö esiintyy siis uuden äitiyspakkauksen kuoseissa kaksi kertaa.

Äitiyspakkauksen kuoseissa näyttäytyy kaksi kertaa myös eläin, jonka nimeä ei saisi kansankertomusten mukaan lausua – koska muuten se kiivastuu (Karhu 1947, 21-25). Otsoksi ja nalleksi nimettynä se seikkailee kuitenkin vuoden 2016 äitiyspakkauksen topatussa potkupuvussa ja peitemakuupussissa! Tulevat pikkukarhut pyörivät niissä iloisesti ja kiivastuvat varmasti myös aina tarpeen tullessa.

Haluatko kuulla ensimmäisenä kiinnostavista jutuista ja kilpailuista?
Rekisteröidy Reppuliin   Rekisteröidy Reppuliin

#1 Pupu – vuoden 2016 äitiyspakkauksen maskotti!

Kolme pupua vuoden 2016 äitiyspakkauksessa

Äitiyspakkaus 2016 löytyy kolme pupua! Kuva: Wikipedia.


Vuoden 2016 äitiyspakkauksen eläin on arvioidemme mukaan pupu! Kymmenet tuhannet vauvat löytävät pian kainalostaan äitiyspakkauksen uuden pupulelun. Vauvat myös pukeutuvat pupuihin – pupukuviointia käytetään nimittäin topatussa potkupuvussa ja ulkohaalareista (otson kanssa).

Pupun asema vuoden eläinhahmona on ennakkotiedoissamme niin vahvaa, että sitä ei heiluta edes äitiyspakkauksen kuoseista vielä tunnistamattomat eläimet.


Katso lista kaikista tulevan äitiyspakkaus 2016 tavaroista ja kerro mitä sinä odotat uudelta äitiyspakkaukselta?

Tule mukaan etsimään parasta lapselle - Reppuli.com.

2- ja 6-vuotiaitten tyttöjen isä.

Vastaa