Reppulissa vanhempien vinkit voittavat – aidon kokoinen Kaja arvotaan nyt tykkääjilleen

Ryhmä Hau - Kaja

Anna Taimenen Kaja-vinkki keräsi Reppulissa ensimmäisenä käyttäjän lisäämänä tuotteena 100 tykkäystä. Maailman suurin lelukauppa – TOYS ”R” US - muistaa tuotteensa faneja, ja nyt Kaja-pehmolelu arvotaan yhteistyössä kaikkien siitä tykänneiden kesken Reppulissa – ja sitten uudelleen!

Voit siis nyt voittaa isokokoisen Ryhmä Hau Kajan (50cm), jos tykkäät siitä! Tule mukaan, ensimmäinen arvonta 100 ensimmäisen Kajasta tykänneen kesken, sitten arvotaan taas uudelleen. Vinkkaa myös Ryhmä Hausta pitäville ystävillesi!


TOYS "R" US

Vinkkaa sinäkin parasta lapselle! Jos vinkkisi löytää itselleen sata tykkääjää Reppulissa, teemme parhaamme tuodaksemme sen arvottavaksi sinun ja kaikkien muiden siitä tykkäävien kesken. Otamme tällöin yhteyttä tuotevinkkisi valmistajaan tai myyjään ja kysymme haluaisivatko he jollain tavoin huomioida tuotteestaan tykkääviä lasten vanhempia.

Katso myös jo mukana olevat vinkit ja käynnissä olevat arvonnat! Tule mukaan Reppuliin etsimään parasta lapselle, samalla voit voittaa sen, mistä mistä tykkäät.

Made by isät

Reppulin on kehittänyt kaksi pienten lasten isää – Jani Halmetoja (6v. ja 9v. pojat) ja Samu Tuomisto (2v. ja 6v. tytöt). He kehittivät palvelun, jossa he voivat yhdessä muiden vanhempien ja alan yritysten kanssa voi vinkata parasta lapselle.

”Lapsuus on elämänvaihe, joka seuraa ihmistä läpi koko elämän. Vanhempina haluamme tarjota lapsillemme onnellisen ja turvallisen lapsuuden – jo odotusajasta lähtien. Teemme arjen kiireissä jatkuvasti pieniä ja isoja tärkeitä valintoja.

Reppulia kehitämme palveluksi, jossa lapsiperheen onnistuneita valintoja olisi hauskaa ja palkitsevaa jakaa. Yhdessä omista onnistumisista toisillemme kertomalla löydämme parhaat valinnat ja teemme lastemme elämästä parempaa tänään – ja huomenna.”

- Jani Halmetoja ja Samu Tuomisto, Reppuli.

2- ja 6-vuotiaitten tyttöjen isä.

Vastaa