Äidin elämä-sarjakuva alkaa!

Äidin elämä sarjakuva: Onneksi olkoon

Reppuli julkaisee suomenkielisenä Mamá ilustrada-sarjakuvaa yhteistyössä tekijänsä Natalie Sabranskyn kanssa.

Reppuli alkaa julkaista suosittua sarjakuvaa äidin vilkkaasta arjesta tiistaisin. Natalie Sabransky on kohta kolmivuotiaan pojan äiti Argentiinasta. Lapsensa syntymästä asti hän on kuvannut humoristisissa ”Mamá ilustrada” sarjakuvissaan oman arkensa sattumuksia. Äidin lisäksi sarjakuvissa seikkailee hänen lapsensa ja miehensä.

Minkälaisia ongelmia tuleva ja tuore äiti oikein kohtaa arjessaan? Natalie toivoo, että muut äidit voisivat nähdä sarjakuvissa itsensä ja huomata, että he eivät painiskele arjen haasteiden kanssa yksin. Natalien äiti seikkailee erittäin sujuvasti Suomessa, äidin haasteet tuntuvat hyvin tutuilta.

Espanjankielinen Mamá ilustrada-sarjakuva on erittäin suosittu ja sillä on jo yli satatuhatta Facebook-tykkääjää. Reppuli julkaisee nyt sarjakuvaa suomenkielisenä yhteistyössä Natalie Sabranskyn kanssa.

< Edellinen  Seuraava >

Tule mukaan etsimään parasta lapselle - rekisteröidy Reppuliin.Rekisteröidy Reppuliin ja tykkää Reppulin Facebook-sivusta niin saat kuulla aina uusimmasta kiinnostavasta sisällöstä!

2- ja 6-vuotiaitten tyttöjen isä.

Vastaa